Familieopstellingen Den Haag

Familieopstellingen Den Haag

Elk huisje draagt zijn kruisje en zo heeft elke familie zijn eigen problemen. Sommige problematiek ligt zo diep dat je hier hulp bij nodig hebt. En dit is helemaal niet erg. Je kunt het beste de problemen onder begeleiding van een professional aangrijpen. Doe je dit niet tijdig dan kunnen er veel wonden ontstaan waar je later nog veel last van kunt hebben.

Kom je er op een latere leeftijd achter dat er eigenlijk veel problemen zijn in je familie en wil je hier alsnog aan werken, schroom dan vooral niet. Een probleem herkennen en hieraan willen werken is altijd een goed en positief teken. Het is nooit te laat.

 

Er zijn verschillende manieren om aan je problematiek te werken. Eén van deze manieren zijn de familieopstellingen Den Haag.

 

Wat zijn familieopstellingen

Als je aan een familieopstelling denkt kun je aan een levende stamboom denken. Je gaat onder begeleiding je problematiek opschrijven en uitschrijven en koppelt deze problematiek aan personen uit je familie die bijdragen aan deze problematiek en een rol spelen of hebben gespeeld in deze situaties. Stap voor stap zal je verschillende situaties opschrijven en uitwerken, elke situatie behandel je doormiddel van oefeningen. Je zult aan de slag gaan met je gevoelens en gedachten en zult leren om je problemen beter te begrijpen. Je kunt dit individueel doen, maar je kunt er ook voor kiezen om dit met familieleden te doen. Wil je familieopstellingen doen in Den Haag dan kun je terecht bij de praktijk van Margje Tiemstra. Margje Tiemstra is al meer dan een decennium werkzaam als coach en heeft al succesvol veel mensen mogen begeleiden. Ze gebruikt het raamwerk van Bert Hellinger in haar sessies genaamd ‘Systemisch Opstellingenwerk’.

 

Samen met Margje zal je de problemen aanpakken en zal je meer inzicht krijgen in de situaties waarin je je bevindt. Je leert hoe je anders met situaties kunt omgaan en hoe je hetgeen dat in het verleden is gebeurd beter een plekje kunt geven.

 

Waarom gebruik maken van familieopstellingen

Een familieopstelling brengt veel teweeg. Je zult je eigen gedrag beter onder controle krijgen en leren hoe je met nare situaties om kunt gaan. Het inzicht dat je krijgt zal zeer helder zijn en het heeft een helend effect. Je zult veel merken dat de verbondenheid binnen families een stuk echter en echter worden en het zal bijdragen aan een positievere toekomst voor jou en je familie.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *