Promotiefilm laten maken

Promotiefilm laten maken

Heb jij een eigen bedrijf en wil je jouw vindbaarheid vergroten? Overweeg het dan ook eens om een promotiefilm te laten maken. Nu vraag je je misschien af wat een promotiefilm is? Het is heel simpel. Bij een promotiefilm wordt hetgeen in kaart gebracht wat jij probeert te verkopen. Jouw product of dienst.

Dit wordt gedaan omdat mensen visueel zijn ingesteld. Je kan een hele boeiende website hebben met veel informatie, maar als mensen niet snappen wat je nou precies doet schiet je er helemaal niks mee op. Een promotiefilm kan je hierbij helpen en er zitten heel veel voordelen aan het laten maken van een promotiefilm.

 

Voordelen laten maken promotiefilm

Wanneer je een promotiefilm laat maken heb je direct iets tastbaars gecreëerd dat je kan helpen met mensen te informeren over jouw product, dienst of bedrijf. Je hebt iets wat je kunt inzetten op social media. Je kunt je promotiefilm delen op verschillende platformen om zo de brandawareness en vindbaarheid te vergroten.

 

Je promotiefilm delen via Instagram en Facebook

Instagram en Facebook zijn visuele platformen. Vooral op Facebook draait het om foto’s en beeldmateriaal. Je kunt sinds kort ook adverteren op Instagram. Zo kun je jouw promotiefilm onder de aandacht bij een grote en brede doelgroep brengen. Ook kun je ervoor kiezen om korte fragmenten te delen op je eigen feed. Je feed is je eigen online beeld gallerij op Instagram.

Ook kun je dezelfde strategieën toepassen op Facebook. Je zult via deze manier veel mensen bereiken die geïnteresseerd kunnen raken in jouw product of dienst.

 

Er zijn veel online aanbieders die een promotiefilm voor je kunnen maken. Eén van deze aanbieders is het Nederlandse filmbedrijf Four Creating. Bij Four Creating kun je een gepersonaliseerde promotiefilm maken op basis van een script dat je samen zal opstellen. Je kunt een gratis offerte aanvragen zodat je kan zien of het laten maken van de film in je budget past.

 

Het prettige aan Four Creating is, is dat ze een groot en sterk portfolio hebben opgebouwd. Ze hebben gewerkt met grote namen uit de muziekindustrie, tv-industrie maar ook met lokale tandards- en dokterspraktijken. Ze hebben een grote kennis van verschillende branches en kunnen exact datgene leveren naar waar jij op zoek bent. Ook hebben ze ervaring met animatiefilmpjes. Wil je jow promotiefilm geanimeerd hebben kan dit ook.

Ook benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan snel contact op met Four Creating.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *