Boekhouder Rotterdam

Boekhouder Rotterdam

Ben je opzoek naar een goede boekhouder in Rotterdam, kies dan voor Rotterdam Finance. Rotterdam Finance is hét administratiekantoor van Rotterdam en omstreken.

Bij Rotterdam Finance kun je rekenen op de volgende diensten: financiële administratie, salarisadministratie, aangifte inkomstenbelasting en samentelling jaarrekening.

 

Waarom kiezen voor Rotterdam Finance

Rotterdam Finance is een betrouwbaar administratiekantoor. Het werkt met professionele accountants samen die allemaal uitmuntend werk afleveren. Het werken met een administratiekantoor moet je als particulier of bedrijf verlichten en een toegevoegde waarde hebben. Rotterdam Finance doet precies dat. Het neemt al jouw papierwerk uithanden en biedt jouw onderneming een financiële bedrijfsvoering aan.

Bij Rotterdam Finance vinden ze het belangrijk dat er een goede vertrouwensrelatie is tussen hunzelf en de klanten. Om dit te kunnen realiseren bieden ze alleen op maat gemaakte pakketten aan. Geen enkele klant, particulier of onderneming is hetzelfde en dat beseffen ze bij Rotterdam Finance. Je kunt daarom ook niet zomaar een pakket online afsluiten, je dient altijd eerst gebruik te maken van een kennismakingsgesprek. Tijdens dit kennismakingsgesprek zal je samen met de accountant en boekhouder bespreken wat je behoefte zijn, wat je nodig hebt en van welke diensten je gebruik wilt maken. Op basis hiervan wordt er voor jou een offerte opgesteld.

Het prettige aan Rotterdam Finance is dat de accounts actief met je meedenken. Ze zullen enkel vanuit jou, de klant, denken en geven je graag waardevolle adviezen mee die perfect aansluiten op jouw persoonlijke visie, doelen en wensen.

Ook hebben ze een niet goed geld terug garantie. Als je niet tevreden bent met het resultaat van het werk van de accountant dan betaal je minder dan afgesproken of in sommige gevallen helemaal niet. Bij Rotterdam Finance vinden ze het heel belangrijk dat jij als klant je goed voelt en achter de samenwerking staat.

Daarnaast zal de rekening nooit afwijken van het bedrag op de offerte. Je betaalt waar je voor getekend hebt. Worden er andere diensten verwacht zullen deze nooit verleend worden zonder overleg. De opgestelde offerte kan altijd veranderd worden, maar wel enkel met jouw goedkeuring. Wil je gebruik maken van extra diensten, geef dit dan aan. Je krijgt een nieuwe offerte en indien je akkoord gaat wordt het werk voor je verricht.

Het samenwerken met een financieel administratiebureau is een groot voordeel. Je zult merken dat je veel tijd zult besparen door dit soort werkzaamheden uit handen te geven. Zo heb je meer tijd voor jouw passie, jouw bedrijf en kun je er zeker van zijn dat je financiële administratie perfect voor je geregeld zal worden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *