Engelse scriptie nakijken

 Engelse scriptie nakijken

Wanneer je een scriptie schrijft kan dit een hele taak zijn. En als je een scriptie schrijft in een andere taal kan dit nog moeilijker zijn. Bij veel opleidingen wordt er gevraagd naar een Engelstalige scriptie. Hoe goed je Engels ook is, als het niet je moedertaal is kan het zijn dat je alsnog onbewust veel fouten maakt. Dit is niet erg, maar je scriptie moet wel perfect zijn. Wist je daarom dat er instellingen in Nederland zijn waarbij jij je scriptie kunt laten nakijken?

De grootste en hoogst gewaardeerde organisatie in Nederland die dit doet is Scriptium.

 

Waarom een Engelse scriptie nakijken

Veel onderwijsinstellingen willen dat je scriptie in het Engels geschreven wordt omdat het zo toegankelijk is voor een groter publiek. Wellicht wordt jouw scriptie uitgegeven in een grote internationale publicatie, om deze na het schrijven nog eens te vertalen is dubbel werk. Daarom willen veel onderwijsinstellingen dat de scripties in één keer in het Engels worden aangeleverd. Bij Scriptium werken ze met native English speakers en met Engelse taalspecialisten. Deze zullen ervoor zorgen dat jouw scriptie foutloos wordt terug geleverd.

Naast de taal en grammatica wordt er ook gekeken naar de opmaak. Een Engelse scriptie heeft een andere structuur dan een Nederlandse scriptie. De opzet is totaal anders, ook hier kunnen ze je bij Scriptium goed bij begeleiden.

 

Deadlines en diensten van Scriptium

Bij Scriptium hanteren ze verschillende deadlines. Je hebt een spoed deadline, deze is 20 uur. Je krijgt je scriptie helemaal nagekeken terug inclusief alle feedback binnen 20 uur, hier hangt wel een flink prijskaartje aan. De reguliere termijnen zijn 48 uur of 7 dagen. Wil je gebruik maken van deze service zorg er dan voor dat je jouw scriptie tijdig indient om hogere kosten te voorkomen.

 

Extra diensten bij Scriptium

Wil je tijdens het schrijven van je Engelse scriptie al wat extra begeleiding, ook dit kan bij Scriptium. Je kunt kiezen voor de begeleidingsdienst in het Engels of Nederlands. Dus ook wanneer je een Engelse scriptie schrijft kun je ervoor kiezen om Nederlandstalige begeleiding te krijgen. Heb je bijvoorbeeld hulp nodig bij SPSS of statistiekbegeleiding? Ook dit is mogellijk!

Wil je graag bijles ontvangen over bepaalde vakken kan dit ook. Je kunt altijd een mail sturen naar Scriptium met de uitleg wat je precies nodig hebt. Grote kans dat zij dit kunnen aanbieden. Ze hebben overigens ook een niet goed geld terug garantie, ben je niet tevreden over de geleverde dienst of service krijg je je geld terug. Maar met hun honderden positieve reviews zijn wij er van overtuigd dat dat niet het geval zal zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *