Leer meer over Healing in Utrecht

Healing Utrecht

Heb je een interesse in spiritualiteit en zou je hier graag meer over willen leren? Woon je in Utrecht of in de omgeving van Utrecht? Dan is Intuitieve Opledingen Utrecht echt iets voor jou. Hier zal je heel veel leren over spiritualiteit en met name over healing in Utrecht.

Healing is letterlijk vertaald genezen. We bouwen allemaal het een en ander op en we dragen allemaal ons zakje mee. Bij de een is deze wat voller dan bij de ander. Soms ontstaan er blokkades door situaties uit ons verleden en weten we niet zo goed hoe we verder moeten. Wanneer je healing praktiseert pak je deze problemen op een spirituele manier aan. Bij het beoefenen van healing maak je ruimte in je energiesystemen en bereid je je zelf voor op de volgende stap in je leven. Je bereid je voor om een nieuwe beweging te maken en het oude los te laten. De oude energie kan vastzitten en zorgen voor verkeerde en negatieve gedachten. Deze oude energie, ook wel gedachtegangen en overtuigingen zorgen voor blokkades en een negatieve mindset. Het is daarom van essentieel belang dat je deze leert loslaten. Met healing wordt er via handen de energie aangeraakt en in beweging gebracht.

Een healer is de persoon die de healing uit zal voeren. Hij werkt samen met jou tijdens de healing en doet een beroep op jouw eigen zelfhelende vermogen. Je denkt misschien, heb ik dat wel? Elk mens beschikt over een zelfhelend vermogen. Je moet het zo zien; een psycholoog kan je helpen met problemen door hier over te praten, maar uiteindelijk ben jij degene die het zelf allemaal moet doen. Bij een healer is het ook zo, deze helpt jou door met zijn handen je energievelden aan te spreken maar uiteindelijk moet jij met jouw energie en kracht toestemming geven om deze energie te verplaatsen. Healing kan er voor zorgen dat je weer in je eigen kracht komt te staan en dat je het negatieve los laat en een plekje geeft. Healing zorgt er voor dat je weer verder kan gaan en je kunt richten op het positieve in je leven.

Lijkt dit je interessant, meld je dan eerst aan voor een healing avond van de Intuïtieve Opleidingen. Tijdens deze open avond kan je kennis maken met healing en zal er veel uitleg gegeven worden over wat je kan verwachten. De healings worden gegeven door de studenten van de opleiding en door afgestudeerde healers. Natuurlijk is hier ook een docent bij aanwezig om te zien of alles in goede banen geleid wordt. Deelnemen is op basis van een vrijwillige donatie. Je geeft dus slechts wat jij vindt dat je hoort te geven. Of dit €1,- is of €100,- bepaal je helemaal zelf. Je wordt hier ook niet raar op aangekeken als het een kleiner bedrag is. Bij de Intuitieve Opleidingen vinden ze het belangrijk dat ze met mensen werken die er een goed gevoel bij hebben en die openstaan voor het healingproces.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *