Merkmonturen Amsterdam

Merkmonturen Amsterdam

 

Een bril is bij uitstek nog steeds het meest verkochte en gewenste hulpmiddel voor degenen die te kampen hebben met bijziendheid of verziendheid. Ook wanneer je een hoge correctie nodig hebt wat betreft je zicht (en dus behoefte hebt aan een bril met dikkere lenzen) kun je tegenwoordig kiezen voor modieuze merkmonturen in Amsterdam. Hierbij hebben we het niet alleen over brilmonturen van bekende ontwerpers uit binnen- en buitenland. Ook gewaagde monturen in trendkleuren van minder bekende modehuizen vinden gretig aftrek in de hoofdstad.

 

Eerst een goede oogmeting

 

Voor het kopen van een van de leuke merkmonturen die verkrijgbaar zijn bij de opticiens in Amsterdam is het uiteraard altijd verstandig om eerst een oogmeting te laten doen. Wanneer de laatste oogmeting langer da zes maanden geleden verricht is, heb je er zeker baat bij om de ogen te laten controleren wanneer je lenzen op sterkte nodig hebt. In de meeste gevallen is het nodig om een afspraak te maken voor een oogmeting om er zeker van te zijn dat je door de opticien geholpen kunt worden. Controleer de website voordat je op pad gaat om de merkmonturen in de winkel te bekijken, of vraag ter plaatse even na of men tijd beschikbaar heeft voor een oogmeting.

 

Kiezen voor meerdere merkmonturen

 

Net zoals het feit dat het prettig is om af en toe nieuwe kleding te kopen, kan het leuk zijn om incidenteel van brilmontuur te wisselen. Zo kun je jouw bril aanpassen aan je look. Informeer bij het bekijken en passen van merkmonturen in Amsterdam naar eventuele aanbiedingen. Vaak bieden opticiens de mogelijkheid om twee merkmonturen aan te schaffen met ene flinke korting. Soms zijn er tevens acties waarbij je een zonnebril met een merkmontuur gratis of met een korting ontvangt. Tip; wanneer je meerdere brillen koopt is het leuk om bij een voordelige aanbieding voor monturen te kiezen voor twee brillen met een geheel andere uitstraling.

 

Een goed advies bij aankoop van een bril

 

Laat je goed adviseren wat betreft de modellen die geschikt zijn voor jouw oogafwijking. Een heel klein montuur kan bijvoorbeeld niet goed geschikt zijn voor lezen die torisch moeten worden geslepen. Werk je veel met computers? Of ben je vaak aan het werk in een ruimte met fel licht (zoals bijvoorbeeld TL-lampen)? Vraag dan eens naar brilmonturen met lezen die een blauwe coating hebben. Hierdoor hebben de ogen minder last van de straling van computerschermen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *