Kast op maat

Kast op maat

 

Overweeg je een kast op maat te laten maken?

Misschien dacht je er eerst aan om je kast in een meubelzaak te kopen of zelf een oude kast te schilderen of te vernissen. Het lijkt een geweldig idee, maar het is niet de beste investering op lange termijn. Investeren in een op maat gemaakte kast is de moeite waard op de lange termijn. Ik wil je een paar redenen geven waarom op maat gemaakte kasten belangrijk kunnen zijn voor je huis

 

  1. Hoge kwaliteit

Van de keuze van hout, de verbindingen, de handgrepen en de afwerking, op maat gemaakte kasten zijn gemaakt voor een lange levensduur. Vooral opbergkasten hebben vaak last van frequent gebruik. Wanneer je zo’n kast koopt, zijn ze vaak gemaakt van inferieure materialen en geassembleerd met een paar schroeven en lijm. Een kast op maat is gemaakt van het beste hout zoals beuken- of eikenhout, of elke andere houtsoort die je maar wil. Ze zijn professioneel geassembleerd en uitgerust met handgrepen en scharnieren van de hoogste kwaliteit

 

  1. Keuzemogelijkheden

De ontwerper zal je altijd eerst raadplegen, zodat je kasten kunt kiezen die bij je stijl passen. Je kunt niet alleen het hout, de stijl en de afwerking kiezen, je kunt ook de hoogte, diepte en breedte kiezen. Dit is belangrijk om de functionaliteit van je kast te verbeteren. Een onbeperkt aantal combinaties is mogelijk. Kasten van een gemiddelde meubelzaak kunnen niet concurreren met deze individualiteit en kwaliteit.

 

  1. Bespaar ruimte

Ruimte is duur, verspil het niet! Er wordt geen ruimte verspild als het gaat om op maat gemaakte kasten. Aangepaste kasten passen zich aan de afmetingen van je huis aan. Al je apparaten, bestek en servies hebben een plaats in op maat gemaakte keukenkasten, zodat je meer ruimte op het werkoppervlak hebt. Met andere woorden, het verhoogt echt de kwaliteit van leven in je keuken.

 

  1. Toegevoegde waarde bij verkoop van je huis

Overweegt je je huis te verkopen? Wil je de waarde van je huis verhogen? Voorzie je huis dan van op maat gemaakte kasten. De berging, de slaapkamer en de keuken zijn bijzonder belangrijke plaatsen. Nieuwe kasten in deze kamers verhogen de waarde van je huis en voegen ongetwijfeld een wow-factor toe aan je woning.

 

Wat moet de missie van je leverancier zijn?

Samen met jou, en eventueel een interieurontwerper, moet hij prachtige, op maat gemaakte oplossingen ontwikkelen die zowel opslagruimte als ruimte maximaliseren in je woning en waarde toevoegen aan je huis.

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *