Lilliputter huren

Lilliputter huren

 

Je kunt een lilliputter inhuren als entertainment voor jouw feest of evenement. Deze kleine mensen zijn bijvoorbeeld te boeken als dwerg, mini clown, mini security, danser en nog veel meer. De entertainers zetten jouw feest op zijn kop en vermaken het publiek op een professionele manier. Door een lilliputter in te huren maak je een onvergetelijk spektakel van jouw feest of evenement.

 

Stijlvolle ontvangst

 

De eerste indruk van jouw feest krijgen gasten al bij de ontvangst. Het is dus belangrijk om de boel mooi aan te kleden door bijvoorbeeld een rode loper te huren en de aankleding te verzorgen in een specifiek thema. Deze versieringen kun je kopen, maar doorgaans valt het ook te huren, wat handig is omdat je vaak maar één keer voor een bepaald thema kiest. Wat jouw feest helemaal compleet maakt is een ontvangst door een kleine en elegante butler aan de deur. Je kunt een lilliputter huren die de gasten verwelkomt, jassen aanneemt en alvast een glaasje bubbels inschenkt. Heb je liever een onhandige lakei? Dat kan natuurlijk ook. De gasten komen al helemaal in feeststemming voordat ze binnen zijn.

 

Lilliputter entertainment

 

De kleine mensen kun je inhuren voor verschillende vormen van entertainment. Boek bijvoorbeeld een lilliputter voor een goochelact, circusact of als jongleur. De kleine mensen hebben veel ervaring met het entertainen van grote en kleine groepen. Zo weten ze de stemming er goed in te brengen en het publiek van begin tot eind te boeien met het optreden. Uiteraard komen de lilliputters in kostuum en blijven ze goed in hun rol. Afhankelijk van je eigen wensen kun je kiezen voor een interactieve act, een dansact, cabaret en nog veel meer. Aan het einde van de act is er doorgaans een fotomoment mogelijk, zodat jij en je gasten een leuke herinnering hebben aan het feest. Het is leuk om een eigen hashtag voor social media te verzinnen waaronder je de foto’s plaatst.

 

Lilliputter inhuren voor vrijgezellenfeest

 

Een ander leuk moment om een lilliputter in te huren is voor een vrijgezellenfeest. Zo kun je bijvoorbeeld een lilliputter inhuren als beveiliger of een stripact boeken van een klein mens. De lilliputters zetten een spetterende show neer die je nog lang bij zal blijven. Uiteraard kun je ook kleine mensen inhuren als entertainment tijdens jouw bruiloft of voor een verjaardag. Er zijn vele mogelijkheden en als je contact opneemt met een agency kun je deze allemaal bespreken aan de hand van jouw persoonlijke wensen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *