Massage Hoogvliet

Massage Hoogvliet

 

Een massage is ontspannend en goed voor je gezondheid. Door de rust die je ervaart tijdens een massage kun je weer helemaal tot jezelf komen en krijgt je lichaam de kans om te herstellen. Door een massage wordt de aanmaak van endorfine en oxytocine gestimuleerd. Deze stofjes zorgen ervoor dat je geluksgevoel verhoogd en stress verminderd. Daarnaast heeft massage een positief effect op het verwijderen van afvalstoffen en de doorbloeding van je spieren, waardoor je je soepel en ontspannen voelt. Voor een massage in Hoogvliet kun je op verschillende plekken terecht.

 

Regelmatig masseren is goed voor je lichaam

 

Doordat je op een zeer diep niveau ontspant tijden een massage activeert deze het zelfhelend vermogen van je lichaam. Dit geeft een boost aan je immuunsysteem waardoor de weerstand verhoogt. Ook verbetert massagetherapie de bloedsomloop in je lichaam, waardoor je minder last hebt van koude handen en voeten, pijn en vermoeidheid. Een slechte bloedsomloop komt door een opeenstapeling van melkzuur in de spieren. Verschillende massagetechnieken kunnen ervoor zorgen dat het melkzuur de spieren verlaat. Ook stimuleert het de omloop van de lymfe, wat afvalstoffen afvoert. Lymfe zorgt er ook voor dat je lichaam beter functioneert en de bloeddruk daalt. Een massage werkt zowel preventief als wanneer je klachten ervaart, zoals stijfheid, pijn of stressgerelateerde klachten.

 

Effecten van massage op je geest

 

Tegenwoordig zijn we altijd druk bezig en ervaren veel mensen stressklachten. Een beetje ontspanning kun je waarschijnlijk goed gebruiken. Het is belangrijk voor je welzijn om je lichaam de tijd te gunnen om te ontspannen. Een massage zorgt ervoor dat je diep kunt ontspannen en beter met je lichaam in contact komt. Niet alleen bevordert een massage geestelijke ontspanning, maar ook ben je na een massage alerter, kun je creatiever denken en geniet je van een kalm gevoel. Op het moment dat de stress uit je lichaam verdwijnt, verhoogt je energieniveau en voel je je vitaal.

 

Verwen jezelf met een massage

 

Boek een massage in Hoogvliet bij een betrouwbare en professionele massagesalon om jezelf even helemaal in de watten te leggen. Je hebt de keuze uit verschillende soorten massages. Kies bijvoorbeeld voor een ontspanningsmassage, ga voor een voetmassage of boek een enerverende sportmassage. Ook bieden veel massagetherapeuten een hot-stone massage aan, waarbij het lichaam wordt gemasseerd met warme stenen, of kun je kiezen voor een duo-behandeling. Welke massage jij ook kiest, je voelt je na de behandeling als herboren.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *