Met deze personal trainer uit Roosendaal behaal je je doelen wél!

Personal trainer

Je wilt al een poosje afvallen of je lekkerder in je vel voelen maar het lukt je maar niet. In dat geval is een beetje begeleiding tijdens het sporten precies wat je nodig hebt en daarom kloppen steeds meer mensen aan bij dé personal trainer uit Roosendaal, namelijk JM-X Personal Training. Daar ga je samen aan de slag met het behalen van je doelen, of dat nu afvallen is, gespierder worden of je simpelweg fitter voelen. Het maakt niet uit wat je doel exact is, als het maar te bereiken is door de juiste combinatie van voeding en sport. Dat is namelijk precies waar JM-X zich als personal trainer in Roosendaal op richt. Veel mensen weten namelijk heus dat het goed is om gezond te eten, maar hoe doe je dat? En ze snappen ook echt dat je moet bewegen om gewicht te verliezen, maar welke oefeningen passen het beste bij jou? En hoe ga je niet meteen te hard van stapel? Als je daar hulp bij wilt dan kun je het beste bij JM-X Personal Training aankloppen. Daar maken ze namelijk speciaal voor jou een plan op maat, kijkend naar je persoonlijke doelen en je huidige niveau.

Een plan op maat van een personal trainer in Roosendaal

Bij JM-X Personal Training snappen ze dat iedereen andere sportdoelen heeft, en bovendien op een ander niveau start. Daarom krijgt iedereen een plan op maat, en bieden ze hele persoonlijke begeleiding. Je gaat letterlijk samen met jouw personal trainer in Roosendaal aan de slag, zodat deze je kan uitleggen hoe je alles uit je oefeningen kunt halen. Daarnaast wordt er uiteraard ook aandacht besteed aan je voeding. Want alleen met de juiste combinatie van sport en voeding kun je blijvende resultaten verwachten.

De juiste voeding om af te vallen

Veel mensen gaan direct koolhydraten bannen wanneer ze willen afvallen. Dit heeft echter ook een keerzijde. Koolhydraten heb je namelijk nodig om je te concentreren en je wakker te voelen. Je kunt je gerust focussen op eiwitten en (de juiste!) vetten, maar het is echt niet nodig om volledig te stoppen met het eten van koolhydraten. Het punt is namelijk dat als je een paar maanden later weer start met koolhydraten je daar heel makkelijk weer door aankomt, en dan creëer je dus een jojo-effect. Samen met jouw personal trainer ga je dus kijken naar de juiste hoeveelheden en balans voor jouw lichaam en de wijze waarop je sport. Niet alleen krijg je dan snel resultaten, maar deze zijn ook nog veel blijvender. Je moet als het ware een nieuwe, gezonde leefstijl aannemen, in plaats van alle aanpassingen tijdelijk te willen doen, puur en alleen om bijvoorbeeld af te vallen. Blijvend afvallen kan alleen als je je voeding ook blijven aanpast. En bij JM-X Personal Training helpen ze je daar graag bij!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *