Website laten maken via WJ Webdesign

Wil je ook graag een website laten maken, dan zijn er heel veel opties en web developpers waar je uit kunt kiezen. Probeer het maar eens te googlen en je zult zien dat er een hele lijst naar voren komt met talloze opties. Waar ga je dan voor? Welk bedrijf is betrouwbaar?

Het bedrijf WJ Webdesign via wjwebdesign.nl staat heel hoog aangeschreven en heeft een groot online portfolio dat vol staat met ontwerpen van tevreden klanten.

webshop-laten-maken

Hoe werkt WJ Webdesign?

Wanneer je een website laat maken kun je kiezen om de website via verschillende bouwplatformen op te zetten. Wereldwijd is WordPress de meest gebruikte optie en zo ook de optie waar WJ Webdesign voor kiest. Het prettige aan WordPress is dat het een eigen CMS heeft. Een CMS is een content managementsysteem waarbij je zelf vrij simpel wijzigingen aan je website kunt aanbrengen door deze aan te passen, de content aan te passen of zelfs het ontwerp volledig te veranderen.

Wanneer je ervoor kiest om een website te laten maken via WJ Webdesign is de eerste stap het uitzoeken van een template of sjabloon. Dit is hoe je website eruit komt komen te zien. Je kunt kiezen uit bestaande design sjablonen die WJ Webdesign ontwikkeld heeft of je kunt je ideeën vertellen en zo samen een design ontwerpen.

Zodra je bent overeengekomen wel design je wilt gebruiken of hoe jouw website eruit moet komen te zien gaat de designer van WJ Webdesign voor je aan de slag. Alles wordt nu online ontwikkelt en binnen twee weken wordt jouw website opgeleverd. Het zal eerst om een proefversie gaan. Hierbij wordt alles uitgelegd en zal je zien hoe jouw website functioneert. Je krijgt daarmee ook altijd een revisieronde. Hierbij kan je al jouw aanpassingen en veranderingen die je wenst te zien doorgeven. Bij de revisie ronde wordt ook jouw content geplaatst. Dit zijn jouw teksten en afbeeldingen. Heb je deze nog niet zelf, geen zorgen, ook dit kan voor je worden geregeld. Dit valt niet onder het webdesignen maar dit is een extra dienst. Hier betaal je daarom ook voor bij.

Qua kosten is het heel erg afhankelijk van wat je precies wilt. Er worden al websites aangeboden vanaf €199,-. Neem je er geen extra’s bij dan kan je het dus nog vrij budget vriendelijk houden.

Neem je er wel extra’s bij zoals boekingssystemen of reserveringssystemen, dan kost dit wel meer.

Wat ook altijd aan te raden is, is om een pakket uit te kiezen met een onderhoudsbeurt. Als je website eenmaal staat verandert er niet veel, maar toch is een onderhoudsbeurt nodig. Tijdens een onderhoudsbeurt wordt al je SEO geoptimaliseerd zodat je te allen tijde veel traffic naar je website zal blijven genereren.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *