Angelle Milan

Angelle Milan

 

Angelle Milan maakt hippe kleding voor vrouwen. Het modemerk staat bekend om de vrouwelijke pasvorm. In de uitgebreide collectie vind je onder andere jurkjes, rokjes en blazers. De items zijn verkrijgbaar in maat S t/m XXL oftewel van 36 t/m 44. Er worden enkel materialen van hoge kwaliteit gebruikt en je hebt zowel de keuze uit makkelijk te combineren basics als opvallende items. Hierdoor kun je voor iedere gelegenheid een leuke outfit vinden, zowel voor in je vrije tijd als naar het werk.

 

Angelle Milan jurkjes

 

Je hebt een ruime keuze uit leuke jurkjes waardoor je altijd wel wat vindt dat past bij jouw persoonlijke smaak. Van vrolijke zomerjurkjes tot kleurrijke cocktailjurkjes en nette zakelijke jurken, Angelle Milan heeft het in de collectie. Ga bijvoorbeeld voor een opvallend jurkje met een all-over print in knallende kleuren of kies voor een effen tuniek die je gemakkelijk kunt combineren met andere items in je garderobe. De jurkjes zijn zowel vrouwelijk als stoer te dragen. Combineer deze bijvoorbeeld met stoere enkellaarsjes of kies voor een verleidelijke pump en wat juwelen om jouw outfit compleet te maken.

 

Rokjes Angelle Milan

 

Met een mooie rok kun je alle kanten op. Zo draag je jouw favoriete rok in de winter met een dikke panty of maillot en kun je het rokje in de zomer combineren met een vrolijk topje en open sandaaltjes. Angelle Milan heeft rokjes in verschillende lengtes, prints en materialen in het uitgebreide assortiment. Deze kun je mooi combineren met de tops en shirts van het merk, of met een nette blazer. Een mooie nette rok is geschikt voor allerlei gelegenheden. Zo kun je deze dragen naar kantoor of bijvoorbeeld naar een borrel met vriendinnen.

 

Nette blazers Angelle Milan

 

Angelle Milan ontwerpt hippe en nette blazers die jouw outfit een zakelijke uitstraling geven. Een blazer staat mooi op een pantalon of rok en kan ook een casual outfit net dat beetje extra geven. Kies bijvoorbeeld voor een klassieke blazer met een krijtstreep of haal een gekleurde blazer in huis. Eigenlijk kun je nooit genoeg blazers hebben. Bij Angelle Milan kun je in een handomdraai een leuke nieuwe outfit shoppen. Naast jurkjes, rokjes en blazers ontwerpt het modemerk ook mooie tops, truien, vesten, broeken, mantels en meer. De collectie wordt regelmatig aangevuld met nieuwe betaalbare items. Dit is een merk om in de gaten te houden!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *